ШOK ОТКРИТИЕ ВО АФЕРАТА НА ПОЛИЦИСКАТА ПРOСТИТУТKA: Ај што била меркалика, ами била и Мис за убавина во 2017 година на југот од Србија

Полицајка (27) која е осомничена за прoocтитyција како мaлолeтнa учествувала на изборот за мис на убавина на југот на Србија. На седумнаесет години, односно во 2012 година, таа беше победничка …

ШOK ОТКРИТИЕ ВО АФЕРАТА НА ПОЛИЦИСКАТА ПРOСТИТУТKA: Ај што била меркалика, ами била и Мис за убавина во 2017 година на југот од Србија Read More

Лелек и неверување по пресудата за yбиcтвото на Денис Тот: Казните се високи, негодуваат обвинетите

Основниот кривичен суд во Скопје ги прогласи тројцата обвинети за виновни за убиството на хрватскиот ракометар Денис Тот кое се случи на 7 април годинава пред ноќен клуб во Градскиот …

Лелек и неверување по пресудата за yбиcтвото на Денис Тот: Казните се високи, негодуваат обвинетите Read More

Речиси секоја ЖЕНА го носи ова во ташната: Веднаш фрлете го, привлекува сиромаштија!

Спрема фенг шуи торбата и новчаникот се многу важни работи за енергијата, а се верува дека она што го носите во вашата торба односно ташна може да влијае врз вашата …

Речиси секоја ЖЕНА го носи ова во ташната: Веднаш фрлете го, привлекува сиромаштија! Read More

ГАЗДА ЗА ПРИМЕР: Доаѓаат божиќните празници, ќе има двојно поголема плата за сите

Раката која што дава, не се суши. Таков веројатно е примерот со младиот газда на компанијата Микроелектроникс кој се занимава со извоз на електронски компоненти во повеќе од 140 земји. …

ГАЗДА ЗА ПРИМЕР: Доаѓаат божиќните празници, ќе има двојно поголема плата за сите Read More

Маж отворено проговори: Ова се работите кои ни сметаат кај жените, а поради кои бараме љубовница

Мажот открива кои иритирачки работи кај неговата партнерка ги мотивираат да бараат утеха во прегратките на својот љубовник. Тие често го менуваат своето расположение; Сите сме понекогаш нерасположени, но имаме …

Маж отворено проговори: Ова се работите кои ни сметаат кај жените, а поради кои бараме љубовница Read More