На некои луѓе не им стигаат палати, спортски коли, јахти и пари – на други им стигаат и две кутии бисквити

На некои луѓе не им стигаат палати, спортски коли, јахти и пари – на други им стигаат и две кутии бисквити. Ја сретнав оваа баба во продавница. Ме замоли да …

На некои луѓе не им стигаат палати, спортски коли, јахти и пари – на други им стигаат и две кутии бисквити Read More

СИНОТ НА ЦЕЦА РАЖНАТОВИЌ ЕДВАЈ ПPEЖИВЕАЛ: Чудо е што останав ЖИВ – откри што му се случило по падот од мотор!

СИНОТ НА ЦЕЦА РАЖНАТОВИЌ ЕДВАЈ ПPEЖИВЕАЛ – Паднaл од мoтор: Чудо е што останав ЖИB! Информирај се со само еден клик – дознај ги најновите случувања од земјата и регионот. …

СИНОТ НА ЦЕЦА РАЖНАТОВИЌ ЕДВАЈ ПPEЖИВЕАЛ: Чудо е што останав ЖИВ – откри што му се случило по падот од мотор! Read More

(Видео) Девојка фрли чинија по Адам Лабунски па ТРГНА да го ТЕПА: Македонецот во нов клинч во Задруга

Текстот за Адам Лабунски и случувањта во Задруга веднаш после рекламата. Вести од Македонија, Регионот, Свет. Биди во тек со сите случувања! (Видео) Девојка фрли чинија по Адам Лабунски па …

(Видео) Девојка фрли чинија по Адам Лабунски па ТРГНА да го ТЕПА: Македонецот во нов клинч во Задруга Read More

ОДЛИЧНА ВЕСТ: На Западен Балкан ќе се „бришат“ границите: Ќе се патува само со лична карта!

Жителите од шесте земји од регионот ќе може да патуваат само со лични карти, а ќе се признаваат универзитетските дипломи и работните квалификации. Германската шефица на дипломатијата потврди-поддршката од Берлин …

ОДЛИЧНА ВЕСТ: На Западен Балкан ќе се „бришат“ границите: Ќе се патува само со лична карта! Read More

Aко сте во Германија или Швајцарија и слабо заработувате: Швајцарско село нуди 60.000 евра за да се преселите семејно таму

Според предлозите на локалната самоуправа, а поради зголемено иселување, општината Албиен во Швајцарија, на четиричлено семејство би му дало 70.000 франци, или 60.000 евра ако се одлучат да живеат таму. …

Aко сте во Германија или Швајцарија и слабо заработувате: Швајцарско село нуди 60.000 евра за да се преселите семејно таму Read More