Од денеска ароматизираните загреани тутунски производи се забранети во ЕУ

Од денеска ароматизираните загреани тутунски производи се забранети во ЕУ. Европската комисија ја поздрави забраната како добар одговор на зголемениот обем на продадени производи од овој вид ширум ЕУ, и …

Од денеска ароматизираните загреани тутунски производи се забранети во ЕУ Read More