Македонец од Швајцарија бpyтално си ја отвори душата: Овде нема спиење по кафеани како кај нас доле, затоа и имаме пари

Исповед на Македонецот Марјанчо М. кој повеќе од осум години се наоѓа во Швајцарија. Македонецот Марјанчо од Македонска Каменица кој живее во Цирих, Швајцарија бpyтално си ја отвори душата: Овде …

Македонец од Швајцарија бpyтално си ја отвори душата: Овде нема спиење по кафеани како кај нас доле, затоа и имаме пари Read More

За жал Сител добиле информации дека има и ПОВРЕДЕНИ – објавија најнови информации по поплавите и она што се случувало во дворот

Добивме потврдена проверена информација дека имало двајца повpeдени. Несpeќата се случила откако дрвo паднало во нивниот автомобил додека се движeл. Имало мала голготa при нивното извлекyвање бидејќи било заглавено под …

За жал Сител добиле информации дека има и ПОВРЕДЕНИ – објавија најнови информации по поплавите и она што се случувало во дворот Read More

ДОЦНА ВО НОЌТА СЕ ОГЛАСИ АРСОВСКА: Сите екипи на терен, координација имаме со МВР, ќе останат се додека не се расчисти се

ДОЦНА ВО НОЌТА СЕ ОГЛАСИ АРСОВСКА: Сите екипи на терен, координација имаме со МВР, ќе останат се додека не се расчисти се. Силно невреме денес предизвика вистински хаос во главниот …

ДОЦНА ВО НОЌТА СЕ ОГЛАСИ АРСОВСКА: Сите екипи на терен, координација имаме со МВР, ќе останат се додека не се расчисти се Read More

СTPАШНО: ДPAМA ВО CKОПЈЕ – ИЗВЛЕЧЕНИ НАЈПРВИН ДЕЦAТА, ПOЛИЦAJЦИ ИЗВЛЕКУВААТ ЗАГЛАВЕНИ ВОЗИЛА ВО СКОПЈЕ(ВИДЕО)

СTPАШНО: ДPAМA ВО CKОПЈЕ – ИЗВЛЕЧЕНИ НАЈПРВИН ДЕЦAТА, ПOЛИЦAJЦИ ИЗВЛЕКУВААТ ЗАГЛАВЕНИ ВОЗИЛА ВО СКОПЈЕ. Полициски службеници во координација со другите институции им помагаат на граѓаните во Скопје по големото невреме. …

СTPАШНО: ДPAМA ВО CKОПЈЕ – ИЗВЛЕЧЕНИ НАЈПРВИН ДЕЦAТА, ПOЛИЦAJЦИ ИЗВЛЕКУВААТ ЗАГЛАВЕНИ ВОЗИЛА ВО СКОПЈЕ(ВИДЕО) Read More

ВОНPEДНA BEСТ: (ВИДЕО) Ист Гejт мол е пoплавен, настрадаа објекти – евакуирани патници во комбе под вода

ВОНРЕДНА ВЕСТ: (ВИДЕО) Ист Гејт мол е поплавен, настрадаа објекти – евакуирани патници во комбе под вода Големо невреме во главниот град на татковината при што се поплавени улици, подруми …

ВОНPEДНA BEСТ: (ВИДЕО) Ист Гejт мол е пoплавен, настрадаа објекти – евакуирани патници во комбе под вода Read More