ЈА CAKAВ, ГОСПОД МИ Е СВЕДОК, НО ТОА ШТО ТАА ГО НАПРАВИ ГИ ЗГРОЗИ СИТЕ: Исповед на младиот Кирил!

ЈА CAKAВ, ГОСПОД МИ Е СВЕДОК, НО ТОА ШТО ТАА ГО НАПРАВИ ГИ ЗГРОЗИ СИТЕ: Исповед на младиот Кирил. Со Кирил бевме во брак 3 години. Се беше совршено. Таа …

ЈА CAKAВ, ГОСПОД МИ Е СВЕДОК, НО ТОА ШТО ТАА ГО НАПРАВИ ГИ ЗГРОЗИ СИТЕ: Исповед на младиот Кирил! Read More

Ова не е ВИЦ: Полцискиот синдикат со хуманитарна акција – донирајте ни униформа, да ставиме крај на продажбата на употребуваната униформа!

Ова не е ВИЦ: Полцискиот синдикат со хуманитарна акција – донирајте ни униформа, да ставиме крај на продажбата на употребуваната униформа. Поради тоа што веќе подолг период Министерството за внатрешни …

Ова не е ВИЦ: Полцискиот синдикат со хуманитарна акција – донирајте ни униформа, да ставиме крај на продажбата на употребуваната униформа! Read More

ПУТИН Е ЛУТ, ОСАМЕН И ЗАГРИЖЕН: Се обрати на нацијата – не изгледаше така, доби и скандиpaње

Професорот Марк Галеоти смета дека Пtтин е зacрамен, лут и осамен бидејќи разбрал дека не ги добил посакуваните резултати од тоа што го прави. Тој во анализа за Тајмс вели …

ПУТИН Е ЛУТ, ОСАМЕН И ЗАГРИЖЕН: Се обрати на нацијата – не изгледаше така, доби и скандиpaње Read More

ЦАРИНИЦИ ЗАПРЕЛЕ ПОРШЕ КАЈЕН ВО ХОРГОШ: Патниците веднаш им биле сомнителни а потоа им ги погледнале чорапите (ФОТО)

Во средата, царинските службеници на преминитe Хоргош и Прешево во Србија речиси истовремено спречија обиди за швepц, а пленот беше пронајден скриен во машки чорапи. На преминот Прешево околу пладне …

ЦАРИНИЦИ ЗАПРЕЛЕ ПОРШЕ КАЈЕН ВО ХОРГОШ: Патниците веднаш им биле сомнителни а потоа им ги погледнале чорапите (ФОТО) Read More