Солзи во очите, рана на срцето: Одземаа туѓ живот (можеби не со умисла), но го уништија и својот!

Солзи во очите, рана на срцето: Одземаа туѓ живот (можеби не со умисла), но го уништија и својот! Фактор на денот, вест на денот или како сакате наречете го денешното …

Солзи во очите, рана на срцето: Одземаа туѓ живот (можеби не со умисла), но го уништија и својот! Read More

ВРНЕ ЛИ ВРНЕ ВЕЧЕРВА: Еве каде заснежи, се огласија и од УХМР каде што упатија и нови најави!

Зарем не е убаво снежното време? ФОТО: Илустрација. Исклучок од убавото можеби се само лошите услови по патиштата. ВРНЕ ЛИ ВРНЕ ВЕЧЕРВА: Еве каде заснежи, се огласија и од УХМР …

ВРНЕ ЛИ ВРНЕ ВЕЧЕРВА: Еве каде заснежи, се огласија и од УХМР каде што упатија и нови најави! Read More

Се обидела да ја отвори вратата од авионот на сред лет, рекла дека Исус ѝ кажал да го стори тоа

За патниците од Хјустон до Колумбус летот во саботата можел да стане смртоносен кога патничка се обидела да ја отвори страничната врата на авионот среде лет. Жената, идентификувана како Елом …

Се обидела да ја отвори вратата од авионот на сред лет, рекла дека Исус ѝ кажал да го стори тоа Read More

ШOK ОТКРИТИЕ ВО АФЕРАТА НА ПОЛИЦИСКАТА ПРOСТИТУТKA: Ај што била меркалика, ами била и Мис за убавина во 2017 година на југот од Србија

Полицајка (27) која е осомничена за прoocтитyција како мaлолeтнa учествувала на изборот за мис на убавина на југот на Србија. На седумнаесет години, односно во 2012 година, таа беше победничка …

ШOK ОТКРИТИЕ ВО АФЕРАТА НА ПОЛИЦИСКАТА ПРOСТИТУТKA: Ај што била меркалика, ами била и Мис за убавина во 2017 година на југот од Србија Read More

Лелек и неверување по пресудата за yбиcтвото на Денис Тот: Казните се високи, негодуваат обвинетите

Основниот кривичен суд во Скопје ги прогласи тројцата обвинети за виновни за убиството на хрватскиот ракометар Денис Тот кое се случи на 7 април годинава пред ноќен клуб во Градскиот …

Лелек и неверување по пресудата за yбиcтвото на Денис Тот: Казните се високи, негодуваат обвинетите Read More