Во вакви деца треба државата да вложува државата: Генијалниот 7 годишен Македон од Тетово откри како што се гледа во иднина (ВИДЕО)

Во вакви деца треба државата да вложува државата: Генијалниот 7 годишен Македон од Тетово откри како што се гледа во иднина (ВИДЕО)

Новогодишното видео полно со позитивна енергија е подготвено во рамки на кампањата „Вложуваме во млади таленти“, поддржана од Асоцијацијата на спортски обложувалници на Македонија, во рамки на која Македон доби финансиска поддршка за развој на својот исклучителен талент.

Дали другарчињата препишуваат од Македон е само едно од забавните прашања на кои одговара малиот математички гениј Македон Димитровски во видеото од 120 секунди.

Новогодишното видео полно со позитивна енергија е подготвено во рамки на кампањата „Вложуваме во млади таленти“, поддржана од Асоцијацијата на спортски обложувалници на Македонија, во рамки на која Македон доби финансиска поддршка за развој на својот исклучителен талент.

Дали другарчињата препишуваат од Македон е само едно од забавните прашања на кои одговара малиот математички гениј Македон Димитровски во видеото од 120 секунди.

Интервјуто на Македон во утринската Ја сакам Македонија на Сител Телевизија:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *